move design 
   
 
 
Techniek
Move Entertainment werkt al bijna 30 jaar in het theater en de evenementenbusiness. Wij verzorgen de techniek van uw voorstelling of evenement op het gebied van licht, geluid, decor, audiovisueel en special effects. Move Entertainment werkt nauw samen met gerenommeerde leveranciers en is daardoor in staat iedere productie tot een succes te brengen.
Licht
Zonder licht geen zicht, zonder licht geen gevoel! Een voorstelling of productie staat met een goed lichtontwerp, het is niet alleen kunst maar ook kunde. De kunst zit in de beleving van het publiek, zoals het toneelspel het publiek kan raken en een emotie kan losmaken, zo is de invloed van licht erg belangrijk op die toestand. De kunde zit hem dan ook in het optimaal realiseren van een lichtbeeld welke past bij de scène of handeling op het toneel. Esthetiek is hierbij van groot belang en geeft het gevoel weer wat de acteur op het toneel vertolkt. Uiteraard houden wij niet alleen rekening met een mooi lichtbeeld op toneel, maar houden wij de techniek en de kosten nauwlettend in de gaten. Hierdoor is het mogelijk om binnen elk budget en productie een mooi resultaat neer te zetten.
11 12
Geluid
Zoals licht een emotie teweeg kan brengen bij het publiek, zo is dat ook bij het geluid. Wij zeggen altijd: "Geluid moet je voelen, niet horen." Daarmee bedoelen wij dat geluid op eenzelfde manier een emotie kan beïnvloeden. Denk maar eens aan een donker toneelbeeld met een spannend stuk muziek, een gevoel van angst en spanning is daarvan vaak het resultaat. Dit bereik je alleen als er ook een goed geluidsbeeld wordt neergezet. Het gaat niet alleen maar om het aansluiten van een CD-speler en het plaatsen van speakers maar heel het beeld is belangrijk, hoe komt geluid een zaal in en op welke manier beleeft het publiek dit. Wij helpen u graag met een mooi geluidsontwerp, denken met u mee en passen apparatuur toe die in uw budget passen, voldoen aan de eisen van uw productie om op die manier een optimaal klimaat weer te geven.
Theatertechniek
Uiteraard dient bovenstaande ook op een juiste manier uitgevoerd te worden. Wij touren al ruim 25 jaar door het theaterland en zijn instaat om met uw medewerkers een mooi product neer te zetten. Move Entertainment kan uw productie bijstaan als het gaat om een 1e technicus, stagemanager, voorstellingsleider, licht- en geluidstechniek en algemene toneeltechniek. De techniek houdt niet op bij licht en geluid alleen! Wij adviseren u graag op het gebied van audiovisuele middelen, special effects, akoestiek en overige theatertechnische middelen.
Wil u meer weten? Maakt u dan, geheel vrijblijvend, eens een afspraak of stuur ons een e-mail voor meer informatie. Wij helpen u graag.
 
 
   
  move design move forwards naar het begin  
  advies en ontwerpen trainingen en educatie naar het begin